Skotersafari

Skotersafarit öppnar så fort vi har tillräckligt med snö och preparerade leder

Välkomna

skotersafari sälen, skotersafari hundfjället, skotersafari tandådalen, skoter guide, skoterled sälen, Granfjällsstöten, Näsfjället, Kungsleden, Sälenaktiviteter, skoter sälen, hyra skoter

Vi har flyttat vårt skotersafari, visserligen bara 100 meter, men ändå, vi finns numera i änden av parkeringen som ligger vid Stjärnvägen, som går över till Tandådalen. Titta under fliken “kontakta oss” så hittar du både en bild och en kartlänk som visar exakt plats. Varmt välkomna.

Våra  duktiga guider tar dig ut på ett säkert sätt i Sälens vackra fjällnatur. Vi har turer på två timmar och Halvdagsturer, det behövs inga förkunskaper för att köra snöskoter på skotersafari (hyra skoter med guide) med oss. Guide, drivmedel och hjälm ingår. Vi startar från Hundfjället.

Öppettider:

  • Alla dagar så länge lederna håller.

Boka: 

2 timmars tur

En härlig tur med guide på vår egen skoterled i dalen mellan Hundfjället och Tandådalen helt utan möten med andra skotrar. Vi stannar för fika i den lilla våffelstugan Lindalen och om vädret tillåter tar vi oss upp på kalfjället där utsikten är fantastisk!

Turen går dagligen från Hundfjället kl. 10.00, 12.30

Från och med den 1/2 gör vi även turer kl. 15.00.

Pris: 800 SEK/skoter

Halvdagstur

För er som känner att ni vill åka lite längre och se mer av Sälens vidsträckta fjällvärld. Vår erfarna  guide tar dig på de bästa lederna givet snötillgången vid tillfället. Vi kör 6-8 mil skoter och turen gör vi ett stopp för en lättare lunch. Turen kräver att minst 5 skotrar är bokade dvs. mellan 5 – 10 personer

Pris: 1600 SEK/skoter

Skräddarsytt

Har du egna önskemål på skotertur? Kontakta oss så skräddarsyr vi  äventyret åt dig!